підписка на вакансії

Ви можете підписатися на розсилку нових вакансій від рекрутингової компанії «Департамент ресурсів». На вашу електронну адресу буде надсилатись інформація про останніі вакансії за обраними нами категоріям.

Для того щоб ви отримували тільки цікаву для вас інформацію всі пропозиції роботодавців розсортовані за окремими категоріями. Кожна категорія відповідає вузькій сфері діяльності.

MAIL:
hr@hrbright.com.ua
ТЕЛЕФОН:
+38 (067) 518-18-59

Робота моєї мрії

ПРОЕКТ "КАР'ЄРНИЙ РАДНИК":

З кар'єрним радником мрії збуваються

ЛЮБі ДРУЗІ!

Чи цікавилися Ви коли-небудь питанням: «Хто Я», «Де моє місце в цьому житті», «Яке моє призначення»?

Такі питання починають виникати тоді, коли ми починаємо втрачати смак життя: коли робота не радує, відпочинок теж ... Нас починають переслідувати невдачі і виникає відчуття того, що все якось неправильно. Чому так відбувається? Ми задавалися цим питанням не раз. І ми знайшли відповідь. Ми віримо в те, що кожна людина унікальна, в те, що всередині кожного жевріє Іскра саме його здібностей. Віримо в те, що відшукавши її, людина може повністю реалізувати своє життя. Не через біль, страждання і обмеження, а прожити його з радістю усвідомлення свого місця в житті, заняття улюбленою справою, спілкуванням з людьми, близькими по духу.

Саме тому ми зібрали кращих фахівців в сфері психології та профорієнтації (тут можна подумати інакше з приводу фахівців), для того, щоб допомогти, саме Вам, знайти свій талант, своє натхнення, відчуття своєї реалізованості.

Ми з радістю познайомимо Вас з іскрою Ваших здібностей, і допоможемо розпалити її яскравим полум'ям в сучасному світі.

Програма "На старт" орієнтована на підлітків від 14 років / випускників шкіл,

Програма "Набір висоти" для випускників ВНЗ і молодих фахівців,

Програма "Місія здійсненна" допоможе тим, хто хоче рухатися далі),

Контакти:

Керівник проекту - Вікторія Астахова, Viber, Telegram, WhatsApp (067) 483 95 12

Сторінки програми "Кар'єрный радник" в соц.мережах:
Facebook и Instagram